Известие

Collapse
No announcement yet.

Реле за аварийните светлини

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Извинявай ако съм прозвучал грубо

Сега ще го видя този N13 и ще пиша пак
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Такааа маика ... Значи тва се намира точно над таблото за бушоните трудно се напипва дори с един пръст , за да стигнеш до него трябва да свалиш долната лява част на таблото (само го разкачи отляво). И си там, това е и любимото място на алармаджийте (там слагат алармите). Възможно е и релето на колата да си работи просто това на алармата да прави номера - случвало ми се е на друга кола - залепва релето на алармата и разказва играта и на другото реле. Успех

П.С. Грешката беше изцяло моя през цялото време си мислех за релето на мигачите не на аварийните, ама така е като бързам да помагам и чета диагонално
      sigpic
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Такааа майка...Нека да не избързваме с плюнките по алармаджиите защото когато релето на алармата залепне остават да светят постоянно мигачите.Релето за аварийните и нормалния работен режим е едно и също просто се комутират различни вериги.Релето е с електронно управление но силовия превключвател вътре е пак обикновено електромагнитно реле.Така че мойа съвет като не много съвестен аламаджия е да пробваш с друго от някой колега а ако не го намериш Бобо е прав-иди на някоя сбирка и сигурно ще намерите решение.Успех
        ALFA 145 1,3 Boxer

Comment

Първо не съм казал нищо против алармаджийте! Ако виждаш такова нещо цитирай ме!
          Второ релетата са две
          Трето незнам колко проблемни релета си виждал но на мен лично ми се е случвало да не светят аварийните заради аларменото реле. Твоята постановка ми се е случвала на москвича където алармата е на 10 години.
          И четвърто не бъди толкова рязък и самоубеден в мнението си!
          sigpic

Comment

Мерси много. Кофти, че е под таблото, ама к'во да се прави.

П.П. Аз от много време мисля да дойда на някоя среща, но все нещо изниква. Иначе с удоволствие javascript:emoticon('')
            Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
            Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
            Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

А за алармаджиите (не знам дали аз съм попаднал на такъв), но:
              1. Счупи ми лайсната около лостчето за отваряне на вратата (най кофти е, че е на лявата врата и сега го виждам всеки път като слизам и много се дразня, но италианеца нямаше такива неща)
              2. Трябваше да ходя два пъти, защото първия път нямал време да ми закачи 3-тата врата към алармата (не могъл да намери прекъсвача)
              3. Като е свалял таблото (или поне части от него) и след това намирах някакви гумени уплътнения, които падаха незнайно откъде
              4. Сега алармата заключва без проблеми, обаче, като и стане по-студено и не може да отключи - трябва да я деактивирам и след това с ключа да си отключа

П.П. Та след всичко казано, не бих се учудил, ако действително проблема е свързан с алармата. Колата е стара ('96) и е възможно нейното реле да си е за смяна, но и като се има предвид повечете майстори (вклюително и алармаджии) как се отнасят към нашите коли.....
              Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
              Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
              Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Е което си е истина-няма спор.На мен също често ми се случва да забърсвам след такива монтажи на аматьори Бобо не го приемай навътре надявам се да поспорим някой ден на живо и на заредена маса Хем ще обсъдим ефекта от консервата над стъпалото(цифровия кондензатор)
                ALFA 145 1,3 Boxer

Comment

Хехе

Мислиш ли че ако нямаше ефект щеше да е там
                  sigpic

Comment

малко оф топик ама остаите тез консерви а даите да обсъдим нещо за колумбииците

Comment

Това си беше чиста проба лека провокация А колумбийците-силата е с тях опа-белия прах
                      ALFA 145 1,3 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                        малко оф топик ама остаите тез консерви а даите да обсъдим нещо за колумбииците
                        Става въпрос за тва: www.colombo-bariani.com

Ако някой знае кой внася в БГ да ми каже моля

COLOMBO & BARIANI CAMSHAFTS ARE OFFICIAL SUPPLIERS OF: AUTODELTA - ABARTH - ALFA LANCIA CORSE - MASERATI - LAMBORGHINI F1
                        sigpic

Comment

Working...
                        X